Katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen

Vuonna 2021 paljon keskustelua ovat herättäneet koronarajoitukset, jotka peruuttivat urheiluharrastajien tilavarauksia ja rajoittivat kokoontumisia. Vaikka korona varjosti Reiman 100-vuotisjuhlavuotta, juhla voitiin pitää alkuperäisen suunnitelman mukaan 31.10.2021. Juhlavuonna julkaistiin Reima 100 vuotta historiakirja ja seuralehti. 

Yksi seuramme ilonaihe on lasten liikuntaleikkikoulu, jota on jouduttu jakamaan kahteen ryhmään suuren osallistujamäärän vuoksi. Toinen ilonaihe oli kesäkuun puolessavälissä käynnistynyt, pitkään odotettu lasten jalkapallokerho Tapio Järvisen johdolla. 

Palmassa avantouinnin kävijämäärä on jatkanut nousukautta kuluvanakin vuonna, vaikka koronarajoitukset rajoittivat kävijämäärää. Palman saunan pukutilan laajennus oli koko kesän vaativa rakennusurakka, josta suurimman vastuun kantoi Matti Hourula, joka antoi oman työpanoksensa rakentamiseen, kuten myös Esko Hyyrönmäki ja Tuomo Hautala.

Johtokunta on toiminut hyvässä hengessä ja päätökset on tehty hyvässä yhteisymmärryksessä. Johtokunnan tahtotila on levittää urheiluhenkeä erityisesti paikallisesti Ykspihlajan ja Koivuhaan alueilla ja seuran nuoria jäseniä on muistettu tuubihuiveilla. Lisäksi seura on solminut yhteistyösopimuksen Koivuhaan Actilife-salin kanssa, jonka palveluita seuran jäsenet saavat käyttää edullisesti. 

Ykspihlajan koululle saatiin syksystä alkaen harjoitustiloja. Mm. naisten jumppa Marjut Nymanin vastuulla ja miesten lentopallo Juhani Kolppasen vetämänä aloittivat Ykspihlajan koululla. 

Seura on toiminut entiseen tapaan yhteistyössä muiden jäsenjärjestöjen kanssa kuten Ykspihlajan Toimitaloyhdistyksen ja alueen TUL-seurojen sekä Keplin, avantouintiseura Kuuttien ja Osuuspankin kanssa. 

Vuoden 2021 aikana lasten ja nuorten toiminta on jatkunut maastojuoksuin kesäkaudella ja sarjahiihdoin talvella. Hiihtokausi oli säiden vuoksi hyvin haastava, vähäluminen ja leuto talvi. Nyrkkeilyjaosto on edelleen jatkanut hyvää työtä nuorten kilpa- ja kuntonyrkkeilyharrastajien kanssa.

Kiitos kaikille toiminnassa mukana olleille sekä ihan jokaiselle Ykspihlajan Reiman jäsenelle kuluneesta vuodesta 2021!

REIMAN JOHTOKUNTA
Puheenjohtaja

Tuomo Hautala