Lapset ja nuoret

Ykspihlajan Reima tarjoaa lapsille maksuttomia ja monipuolisia liikuntalajeja aina kausien mukaisesti; hiihtoa, jalkapalloa, keilailua, maastojuoksua, liikuntaleikki- ja Sählykerhoa sekä nyrkkeilyä. 

Ohjaajat toimivat vapaaehtoisesti ja toivovat uusia ohjaajia mukaan, jotta mahdollisimman monen lajin jatkuvuus saadaan turvattua! Lämpimästi tervetuloa riemukkaaseen ja liikunnalliseen joukkoon! 


Esko, Tuomo, Elina ja Jemina ovat iloisia runsaasta maastojuoksioiden osallistujamäärästä syksyn - 22 kaudella. Kiitos reippaille juoksijoille!
Esko, Tuomo, Elina ja Jemina ovat iloisia runsaasta maastojuoksioiden osallistujamäärästä syksyn - 22 kaudella. Kiitos reippaille juoksijoille!

Jalkapallokerho (7-11v.)

6.5 alkaen jalkkiskerho Ykspihlajan koulun tekonurmialueella maanantaisin klo 18-19.30. Sisävuorot jäävät tämän jälkeen pois. Takiaisen kentälle siirrytään heti kun kenttä peli kunnossa. 

Jalkapallokerho suunnattu 7-11 vuotiaille. 

Toiminnan laajenemisen myötä ohjaaja apu huoltajista ja muista innokkaista on kallisarvoista jotta peruuntumisilta vältytään, myös jos haluat liittyä ohjaajien ylläpitämään vanhempien tiedotus whats app ryhmään niin ilmoita yhteystietosi Matille; 040 8318443 tai Tapiolle 045 1556070.

Lasten liikuntakerho

Liikuntaleikkikerho torstaisin klo 17.30-18.30. Kerho on tällä hetkellä täynnä eikä lisää liikkujia voida valitettavasti ottaa mukaan.

Alla kuvassa ohjaajat Elina, Tiina, Jemina ja Tommi
Liikuntaleikkikerholaiset keräävät kerhossa kerhopassiin rasteja. Kun saavutetaan tietty määrä rasteja on palkinnon vuoro. Alla kuvassa ensimmäisen palkinnon esittely, kerholaiset saivat oman Reiman T-paidan. "Laitetaan nää huomenna päälle eskariin! " - olivat lapset innoissaan. Saa nähdä mitä seuraava palkinto on. 

Junnusähly

Junnusähly torstaisin klo 18.30-19.30 Ykspihlajan koulun salissa.

Junnusähly on suunnattu 1-4.luokkalaisille lapsille. 

Oma maila ja vesipullo mukaan. 

Ei vaadi ennakkoilmottautumisia, pelaajat ovat vakuutettuja seuran puolesta.

Tervetuloa mukaan!


Tiedustelut:

Lasse Laine p. 050 590 7978

LASTEN JA NUORTEN TOIMINTA
Tiedotamme Ykspihlajan Reiman Facebook-sivulla!